Luxe Fotospiegel - Mirror Booth Experience

Onze luxe fotospiegel – mirrorbooth is de unieke eye-catcher op uw volgende evenement.

Het grote 55 inch scherm kan gepersonaliseerd worden met o.a. bedrijfslogo’s , aangepaste animaties of de namen van het bruidspaar op jullie trouwfeest.

Ideaal voor bedrijfsevents, beurzen en andere speciale events.

Fotospiegel-mirrorbooth in gebruik

BESTE Designs

Uw fotoprints liggen bij ons in goede handen, ook maken we gebruik van het grote scherm om deze helemaal te personaliseren naar jullie evenement.

voorstelling props-attributen verzameling

alle soorten props

Meer fun op de foto met leuke attributen passend bij uw thema van evenement.

Gepersonaliseerde greenscreen op maat van uw event

Greenscreen of fysieke backdrops

Graag op de maan of liever jullie nieuwe bedrijfsgebouw als achtergrond, alles kan met onze greenscreen!

Gepersonaliseerde
Foto-prints layout

Om uw prints zo persoonlijk mogelijk te maken gepast aan uw event, ontwerpen wij steeds de lay-out individueel volgens uw ideeën.

Meestal worden er 4 foto’s gemaakt bij strookjes en 3 bij het postkaart formaat. Ieder formaat en lay-out heeft zijn eigen voordeel.

De opstelling van het design, de hoeveelheid foto’s per design, we passen het graag naar uw wens aan en sturen u voorbeelden toe per e-mail. Mocht je al een leuk idee in gedachten hebben, laat het ons weten met een beschrijving of stuur een afbeelding door per mail.

Hebt u een vraag of een speciaal verzoek? Neem contact met ons op, hoogstwaarschijnlijk brengen we dit zo voor u in orde!

Postkaart formaat

Voorbeeld postkaart formaat print

Bekijk designs en foto's van voorgaande evenementen.

Strookje formaat

Fotospiegel-mirrorbooth fotostrookjes en fotokaarten mogelijkheid
alle backdrops-achtergronden keuzes
Bekijk al onze backdrops

Kies voor onze greenscreen of allerlei keuzes van echte fysieke backdrops.

Om uw foto’s nog nét iets unieker te maken  kun je met een greenscreen of fysieke backdrops het verschil maken.

Met een greenscreen is alles mogelijk van achtergrond, we zetten standaard 2 fotolampen om het resultaat zo goed mogelijk te maken.

Een fysieke backdrop zoals degene hiernaast moet geen fotoverwerking voor gebeuren en kan dus ook zonder fotolampen een goed resultaat geven.

Wat u ook in gedachte  heeft voor uw komende event, laat het ons weten en we doen er alles aan dit zo voor u te regelen. Contact opnemen.

Rode loper uitgerold

Rode loper

Een rode loper is standaard inbegrepen en kleed de setting bij uw feest.

Kwaliteit foto's

Professionele camera's, voldoende fotolampen geven u de mooiste foto's!

GDPR compliant symbool

Privacy compliant

Graag mailadressen of foto's gebruiken voor marketing of commerciële doeleinden? Onze booths kunnen GDPR-compliant gegevens verzamelen .

spiegelbooth in LED-Opblaas Cabine met rode loper
Fotospiegel met optie LED-Cabine (opblaas)

Wat te verwachten van de Luxe Mirrorbooth?

Onze mirrorbooth is een echte ”eye-catcher” op uw event én zeer eenvoudig te bedienen met het touch-screen.

Uw gasten raken simpel het 55”  scherm aan en de pret begint, samen met leuke animaties worden er foto’s genomen met als eindresultaat mooie foto’s afgeprint als strips of postkaarten. Je kan ook meteen de foto’s downloaden na iedere sessie.

Onze professionele CANON  camera legt de beste beelden vast op jullie evenement. Tijdens het evenement kun je de foto’s al delen. Al de originele foto’s van de camera worden na het evenement allemaal bezorgd aan de organisator.

 

Marie-Lynn Hens
Marie-Lynn Hens
11 Maart 2024
Mijn ervaring met 321Photobooth was perfect. Er kwam een heel snelle reactie over de beschikbaarheid, de verschillende mogelijkheden qua achtergrond en gadgets. En ook de nazorg was heel goed. Een dag later kregen we meteen alle foto's, GIFs,... toegestuurd. Het is een heel leuk iets om te hebben om je evenement om te zorgen voor tastbare herinneringen. Alleen maar aan te raden!
Gary Guisset
Gary Guisset
7 Maart 2024
Heel professioneel and vriendelijke service!! Ik zou Benjamin en zijn team zeker opnieuw contacteren.
Caroline De Winter
Caroline De Winter
26 Januari 2024
Professionele samenwerking en aangenaam contact. Aan te raden voor elk (bedrijfs)feest!
Kato Mannaerts
Kato Mannaerts
2 November 2023
Zeer fijne samenwerking, professionele set up en vlotte communicatie.
Anouk Burny
Anouk Burny
23 Oktober 2023
We hired a photobooth for our event and it was an absolute succes. Quick and clear communication in advance, very friendly and accommodating support onsite. Would definitely recommend for all types of events.
Julie Loubry
Julie Loubry
12 Oktober 2023
Leuke videobooth aan een heel mooie prijs. De bezoekers van de Zwijsen Academy vonden dit een leuke herinnering aan het evenement.
Nathalie
Nathalie
2 Oktober 2023
Benjamin,heeft ons uit de nood geholpen! Zodat wij op ons trouwfeest toch een photoboot hadden. Hij heeft er alles aan gedaan. Voor ons was hij onze reddende engel! Niks als lof over zijn service. Nog eens een DIKKE,DIKKE MERCI
gerda peeters
gerda peeters
13 September 2023
samenwerken met Benjamin is geweldig. Wij hadden een fotobooth een inern bedrijfsevenement. Service is super, duidelijke communicatie, op maat gemaakte achtergronden zijn zoals ze moeten. Gepersonaliseerde foto's in een mum van tijd in je mailbox. Zeker voor herhaling vatbaar !
Anuvind Saj
Anuvind Saj
6 September 2023
Excellent service. The photobooth was a big highlight to our event. Everyone enjoyed it a lot. Thanks to Benjamin, he was very supportive during the whole process of booking, adding custom graphics, placement etc. We would definitely recommend this.
binu george
binu george
5 September 2023
Super 🤝🤝🤝🤝🤝