Greenscreen en backdrops

Uw maximale luxe photobooth ervaring met onze greenscreen of fysieke backdrops zorgt voor prachtfoto’s en printouts

Iedere photobooth is aangepast op het thema van uw evenement door creatie van leuke designs.

Perfect geschikt voor bedrijfsevents, beurzen, verjaardagsfeesten of andere evenementen !

alle backdrops-achtergronden keuzes

KIES uw backdrop

Kies uit onze fysieke backdrops, er komen er steeds bij! Graag toch nog een andere fysieke backdrop? Laat het ons weten.

kies uw thema props

We voorzien telkens de leukste props-attributen voor bij op de foto, dit kan in uw gekozen thema zoals bijvoorbeeld: Western, Aziatisch, Disco, Starwars, let us know !

Gepersonaliseerde greenscreen op maat van uw event

KIES UW ACHTERGROND

Het voordeel van een greenscreen is dat iedere achtergrond mogelijk is. Ook heb je de mogelijkheid uit de voor-ingestelde achtergronden te kiezen telkens per fotosessie. Bij een greenscreen verhuring worden standaard 2 fotolampen geplaats.

Leuke fysieke backdrops

alle backdrops-achtergronden keuzes

Greenscreen of fysieke backdrops.

Met een greenscreen is alles mogelijk van achtergrond, wat je fantasie ook maar kan bedenken. Hierbij zetten we standaard 2 fotolampen om het resultaat zo goed mogelijk te maken voor de fotobewerking.

Een fysieke backdrop zoals degene hiernaast moet geen fotoverwerking voor gebeuren en geeft ook zonder fotolampen een goed resultaat.

Wat u ook in gedachte  heeft voor uw komende event, laat het ons weten en we doen er alles aan dit zo voor u te regelen. Contact opnemen.

Veel mogelijkheden!

Met een greengreen zijn er geen beperkingen van wat mogelijk is, je kunt zelfs 3 verschillende achtergronden instellen en zo heb  je per foto op de fotoprint een andere achtergrond of een andere optie: telkens per fotosessie kiezen welke achtergrond je wenst

Aan de andere kant heb je bij een fysieke backdrop meer flexibiliteit van belichting omdat er geen filtering moet gebeuren door de software.

Vragen of wil je een reservering vastleggen? Neem contact op en wij helpen je graag verder.

Liever direct, nu onmiddellijk boeken? Dat kan. Plaats je reservering via onze online reserveringspagina.

Leuke voorbeelden:

Photobooth greenscreen huren evenement
Strookjes prints feesten