Photobooth Huren Mechelen

Mechelen, een prachtige stad gelegen in het hart van België! Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw evenement of feestje in deze stad te vieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige photobooth en 360 videobooth verhuur aan, waarmee u en uw gasten onvergetelijke herinneringen kunnen creëren.

Photobooth met prints

We helpen u graag verder.

Onze vriendelijke en professionele medewerkers zorgen ervoor dat alles soepel verloopt tijdens uw evenement en helpen u graag met het maken van de perfecte foto’s en video’s. Bovendien zorgen we ervoor dat u alle foto’s en video’s achteraf digitaal ontvangt, zodat u deze kunt delen met uw vrienden/collega’s of familie en kunt bewaren als kostbare herinnering aan uw evenement in Mechelen.

Hebt u vragen of opmerkingen?  Neem gerust contact op.

Marie-Lynn Hens
Marie-Lynn Hens
11 Maart 2024
Mijn ervaring met 321Photobooth was perfect. Er kwam een heel snelle reactie over de beschikbaarheid, de verschillende mogelijkheden qua achtergrond en gadgets. En ook de nazorg was heel goed. Een dag later kregen we meteen alle foto's, GIFs,... toegestuurd. Het is een heel leuk iets om te hebben om je evenement om te zorgen voor tastbare herinneringen. Alleen maar aan te raden!
Gary Guisset
Gary Guisset
7 Maart 2024
Heel professioneel and vriendelijke service!! Ik zou Benjamin en zijn team zeker opnieuw contacteren.
Caroline De Winter
Caroline De Winter
26 Januari 2024
Professionele samenwerking en aangenaam contact. Aan te raden voor elk (bedrijfs)feest!
Kato Mannaerts
Kato Mannaerts
2 November 2023
Zeer fijne samenwerking, professionele set up en vlotte communicatie.
Anouk Burny
Anouk Burny
23 Oktober 2023
We hired a photobooth for our event and it was an absolute succes. Quick and clear communication in advance, very friendly and accommodating support onsite. Would definitely recommend for all types of events.
Julie Loubry
Julie Loubry
12 Oktober 2023
Leuke videobooth aan een heel mooie prijs. De bezoekers van de Zwijsen Academy vonden dit een leuke herinnering aan het evenement.
Nathalie
Nathalie
2 Oktober 2023
Benjamin,heeft ons uit de nood geholpen! Zodat wij op ons trouwfeest toch een photoboot hadden. Hij heeft er alles aan gedaan. Voor ons was hij onze reddende engel! Niks als lof over zijn service. Nog eens een DIKKE,DIKKE MERCI
gerda peeters
gerda peeters
13 September 2023
samenwerken met Benjamin is geweldig. Wij hadden een fotobooth een inern bedrijfsevenement. Service is super, duidelijke communicatie, op maat gemaakte achtergronden zijn zoals ze moeten. Gepersonaliseerde foto's in een mum van tijd in je mailbox. Zeker voor herhaling vatbaar !
Anuvind Saj
Anuvind Saj
6 September 2023
Excellent service. The photobooth was a big highlight to our event. Everyone enjoyed it a lot. Thanks to Benjamin, he was very supportive during the whole process of booking, adding custom graphics, placement etc. We would definitely recommend this.
binu george
binu george
5 September 2023
Super 🤝🤝🤝🤝🤝

Veelgestelde vragen

PHOTOBOOTH HUREN IN MECHELEN

Moeten we de photobooth zelf komen ophalen?

Neen, inclusief onze prijs komen we de photobooth brengen & klaarzetten tot op uw locatie, we spreken samen het moment af wanneer de ophaling best gebeurd nadat al jullie mooie herinneringen gemaakt zullen zijn. 📸

Kan ik last-minute nog een photobooth boeken voor Mechelen?

Jazeker, al kunnen we niet garanderen dat we nog een photobooth ter beschikking hebben last-minute. Neem best contact op dan bekijken we nog snel dat we alles kunnen regelen om jouw event top te maken. Denk alvast na over het gewenste design voor de fotoprints zodat we dit goed voor je kunnen voorbereiden.

Welke locaties in Mechelen zijn geschikt voor een photobooth?

Er zijn talloze plaatsen in Mechelen om uw event te organiseren + geschikt voor onze photobooth zoals feestzalen, restaurants of een concreet leuk voorbeeld het ”kasteel Tivoli” voor een trouwfeest.

Hoeveel plek heeft de photobooth nodig?

Onze photobooth neemt niet heel veel plek in maar best voorzie je een ruimte van 1,5 meter breedte en 2,5 meter lengte voor de ideale photobooth ervaring op jouw event.