Photobooth Huren Mechelen

Mechelen, een prachtige stad gelegen in het hart van België! Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw evenement of feestje in deze stad te vieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige photobooth en 360 videobooth verhuur aan, waarmee u en uw gasten onvergetelijke herinneringen kunnen creëren.

Photobooth met prints

We helpen u graag verder.

Onze vriendelijke en professionele medewerkers zorgen ervoor dat alles soepel verloopt tijdens uw evenement en helpen u graag met het maken van de perfecte foto’s en video’s. Bovendien zorgen we ervoor dat u alle foto’s en video’s achteraf digitaal ontvangt, zodat u deze kunt delen met uw vrienden/collega’s of familie en kunt bewaren als kostbare herinnering aan uw evenement in Mechelen.

Hebt u vragen of opmerkingen?  Neem gerust contact op.

Based on 12 reviews
Facilicom Group Belgium
Facilicom Group Belgium
2023-02-20
Fijne en vlotte samenwerking, de dag later mochten we direct al de beelden ontvangen. Alles was tiptop in orde!
Nele Tintel
Nele Tintel
2023-01-31
Wij hebben een photobooth besteld voor ons bedrijfsfeest. De communicatie verliep duidelijk en vlot, achteraf kregen we vrij snel de foto's en filmpjes digitaal doorgestuurd. Leuke extra waren de props die voorzien waren. Uitstekende en vriendelijke service!
Hilde Van Nieuwenhuyzen
Hilde Van Nieuwenhuyzen
2023-01-20
Zeer tevreden. Gepersonaliseerde photoboot voor het PMV winterfest. Een aanrader!
Laure Van Deursen
Laure Van Deursen
2022-11-28
top service!
Natasja G.
Natasja G.
2022-11-04
Vriendelijke en goede service.
Brenda Verhoeven
Brenda Verhoeven
2022-10-24
communicatie verliep vlot, photobooth werd tijdig geleverd en weer opgehaald. het was een grote meerwaarde voor ons bedrijfsfeest!
Stephanie De Troyer
Stephanie De Troyer
2022-10-10
Heel last minute een aanvraag gedaan en toch alles vlot verlopen via 321! Goeie service, mooie foto's (mogelijkheid om door te sturen via mail) & de dag nadien alle foto's ontvangen om te delen met de collega's. Ook fijn dat er gadgets bij geleverd werden 🙂 AANRADER!
Sandra Moens
Sandra Moens
2022-09-04
Alles zeer professioneel en correct verlopen. We hebben hiermee leuke herinneringen aan onze jaarlijkse personeelsbarbecue.

Veelgestelde vragen

PHOTOBOOTH HUREN IN MECHELEN

Moeten we de photobooth zelf komen ophalen?

Neen, inclusief onze prijs komen we de photobooth brengen & klaarzetten tot op uw locatie, we spreken samen het moment af wanneer de ophaling best gebeurd nadat al jullie mooie herinneringen gemaakt zullen zijn. 📸

Kan ik last-minute nog een photobooth boeken voor Mechelen?

Jazeker, al kunnen we niet garanderen dat we nog een photobooth ter beschikking hebben last-minute. Neem best contact op dan bekijken we nog snel dat we alles kunnen regelen om jouw event top te maken. Denk alvast na over het gewenste design voor de fotoprints zodat we dit goed voor je kunnen voorbereiden.

Welke locaties in Mechelen zijn geschikt voor een photobooth?

Er zijn talloze plaatsen in Mechelen om uw event te organiseren + geschikt voor onze photobooth zoals feestzalen, restaurants of een concreet leuk voorbeeld het ”kasteel Tivoli” voor een trouwfeest.

Hoeveel plek heeft de photobooth nodig?

Onze photobooth neemt niet heel veel plek in maar best voorzie je een ruimte van 1,5 meter breedte en 2,5 meter lengte voor de ideale photobooth ervaring op jouw event.