Photobooth Huren Leuven

In de prachtige stad Leuven bieden we onze diensten aan voor allerlei soorten evenementen, van bruiloften en verjaardagsfeestjes tot bedrijfsbijeenkomsten en festivals. Onze photobooths en 360 videobooths installaties zijn uitgerust met professionele camera’s, verlichting en achtergronden. Wij zorgen voor de perfecte foto’s en/of video’s op uw evenement in of regio Leuven.

Photobooth met prints

Wij helpen u graag verder.

Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw evenement onvergetelijk te maken, kies dan voor onze photobooth of 360 videobooth verhuur in Leuven. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw reservering te maken!

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Anuvind Saj
Anuvind Saj
2023-09-06
Excellent service. The photobooth was a big highlight to our event. Everyone enjoyed it a lot. Thanks to Benjamin, he was very supportive during the whole process of booking, adding custom graphics, placement etc. We would definitely recommend this.
binu george
binu george
2023-09-05
Super 🤝🤝🤝🤝🤝
anand bnair
anand bnair
2023-09-05
It was a fabulous experience and must required for a festive season.. love it
Prajith Kumar
Prajith Kumar
2023-09-05
Benjamin is very professional and takes care of every single request. The photobooth was one of the major highlights of the Kairali Belgium Onam 2023 festival. Everyone enjoyed it the most. Thanks Benjamin for all the help and support.
Charlotte Roggeman
Charlotte Roggeman
2023-08-22
Zeer tevreden! Benjamin is ontzettend toegewijd en behulpzaam, denkt mee om de photobooth/videobooth tot een succes te maken. Je vertrouwt hem meteen. Een aanrader!
cedric vgr
cedric vgr
2023-08-13
De photobooth op het event van Asbinex was gewoonweg TOP! 🥳 Heel gemakkelijk in gebruik en we hebben er de leukste pic’s genomen 🙌🏻 📸 Absolute aanrader voor elk bedrijfsfeest!!!
Bo Peelman
Bo Peelman
2023-08-11
Superfijne samenwerking. Alles verliet heel vlot. Zowel de communicatie als de op-en afbraak. Wij hebben hem - na een slechte ervaring met een andere photobooth - heel last minute gecontacteerd en dit was allemaal geen enkel probleem. Mega aangenaam verrast, wij boeken hier zeker nog opnieuw!!
charlotte hooftman
charlotte hooftman
2023-06-29
Fotobooth was een groot succes op ons trouwfeest. Geweldige foto's als herinnering aan onze dag. De service was super. De de volgende dag hadden we al de link met onze foto's. Zeker een leuke aanrader als extra op feestjes.

Veelgestelde vragen

PHOTOBOOTH HUREN IN LEUVEN

Moeten we de photobooth zelf komen ophalen?

We brengen en zetten de photobooth klaar op uw locatie, we spreken samen het moment af wanneer de ophaling mag gebeuren nadat al jullie mooie herinneringen gemaakt zijn. 📸

Kan ik last-minute nog een photobooth boeken voor Leuven?

Jazeker, al kunnen we niet garanderen dat we nog een photobooth ter beschikking hebben last-minute. Neem best contact op dan bekijken we nog snel dat we alles kunnen regelen om jouw event top te maken. Denk alvast na over het gewenste design voor de fotoprints zodat we dit goed voor je kunnen voorbereiden.

Welke locaties zijn geschikt voor een photobooth in Leuven ?

Er zijn talloze plaatsen in Leuven om uw event te organiseren + geschikt voor onze photobooth zoals feestzalen, restaurants of een concreet leuk voorbeeld ”DE HOORN” voor een bedrijfsevent.

Hoeveel plek heeft de photobooth nodig?

Onze photobooth neemt niet heel veel plek in maar best voorzie je een ruimte van 1,5 meter breedte en 2,5 meter lengte voor de ideale photobooth ervaring op jouw event.

Had u graag een cabine voor meer exclusievere foto’s? Voorzie dan best een ruimte van 3m x 3m voor de leuke opblaascabine met led-lights.