Photobooth Huren Leuven

In de prachtige stad Leuven bieden we onze diensten aan voor allerlei soorten evenementen, van bruiloften en verjaardagsfeestjes tot bedrijfsbijeenkomsten en festivals. Onze photobooths en 360 videobooths installaties zijn uitgerust met professionele camera’s, verlichting en achtergronden. Wij zorgen voor de perfecte foto’s en/of video’s op uw evenement in of regio Leuven.

Photobooth met prints

Wij helpen u graag verder.

Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw evenement onvergetelijk te maken, kies dan voor onze photobooth of 360 videobooth verhuur in Leuven. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw reservering te maken!

Based on 12 reviews
Facilicom Group Belgium
Facilicom Group Belgium
2023-02-20
Fijne en vlotte samenwerking, de dag later mochten we direct al de beelden ontvangen. Alles was tiptop in orde!
Nele Tintel
Nele Tintel
2023-01-31
Wij hebben een photobooth besteld voor ons bedrijfsfeest. De communicatie verliep duidelijk en vlot, achteraf kregen we vrij snel de foto's en filmpjes digitaal doorgestuurd. Leuke extra waren de props die voorzien waren. Uitstekende en vriendelijke service!
Hilde Van Nieuwenhuyzen
Hilde Van Nieuwenhuyzen
2023-01-20
Zeer tevreden. Gepersonaliseerde photoboot voor het PMV winterfest. Een aanrader!
Laure Van Deursen
Laure Van Deursen
2022-11-28
top service!
Natasja G.
Natasja G.
2022-11-04
Vriendelijke en goede service.
Brenda Verhoeven
Brenda Verhoeven
2022-10-24
communicatie verliep vlot, photobooth werd tijdig geleverd en weer opgehaald. het was een grote meerwaarde voor ons bedrijfsfeest!
Stephanie De Troyer
Stephanie De Troyer
2022-10-10
Heel last minute een aanvraag gedaan en toch alles vlot verlopen via 321! Goeie service, mooie foto's (mogelijkheid om door te sturen via mail) & de dag nadien alle foto's ontvangen om te delen met de collega's. Ook fijn dat er gadgets bij geleverd werden 🙂 AANRADER!
Sandra Moens
Sandra Moens
2022-09-04
Alles zeer professioneel en correct verlopen. We hebben hiermee leuke herinneringen aan onze jaarlijkse personeelsbarbecue.

Veelgestelde vragen

PHOTOBOOTH HUREN IN LEUVEN

Moeten we de photobooth zelf komen ophalen?

We brengen en zetten de photobooth klaar op uw locatie, we spreken samen het moment af wanneer de ophaling mag gebeuren nadat al jullie mooie herinneringen gemaakt zijn. 📸

Kan ik last-minute nog een photobooth boeken voor Leuven?

Jazeker, al kunnen we niet garanderen dat we nog een photobooth ter beschikking hebben last-minute. Neem best contact op dan bekijken we nog snel dat we alles kunnen regelen om jouw event top te maken. Denk alvast na over het gewenste design voor de fotoprints zodat we dit goed voor je kunnen voorbereiden.

Welke locaties zijn geschikt voor een photobooth in Leuven ?

Er zijn talloze plaatsen in Leuven om uw event te organiseren + geschikt voor onze photobooth zoals feestzalen, restaurants of een concreet leuk voorbeeld ”DE HOORN” voor een bedrijfsevent.

Hoeveel plek heeft de photobooth nodig?

Onze photobooth neemt niet heel veel plek in maar best voorzie je een ruimte van 1,5 meter breedte en 2,5 meter lengte voor de ideale photobooth ervaring op jouw event.

Had u graag een cabine voor meer exclusievere foto’s? Voorzie dan best een ruimte van 3m x 3m voor de leuke opblaascabine met led-lights.