Photobooth Huren Gent

Wij zijn dé plek om uw ideale photobooth of 360 booth te huren voor elk event in Gent of in regio Gent.

Bij Bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten of voor ander evenementen, onze photobooths en 360 booths zijn de perfecte aanvulling. Onze booths zijn zorgvuldig samengesteld uit kwaliteitsmateriaal zoals een hoogwaardige DSLR-camera met AI-autofocus zodat de kans dat iemand zijn ogen toe heeft op de foto minimaal is. De booths zijn volledig aanpasbaar naar jouw wensen. De 360 booth is voor events die nog meer willen dan de klassieke photobooth die iedereen kent. Lees meer over de 360-ervaring op uw event.

Photobooth met prints

Wij maken herinneringen.

Onze verhuringen zijn beschikbaar in heel Gent en regio Gent.

Wij bieden verschillende pakketten aan die zijn afgestemd op jouw wensen. Een luxe 360 booth voor een groot bedrijfsevenement of een photobooth op uw trouw, wij zorgen graag voor herinneringen op ieder evenement.

Vragen of opmerkingen?  Neem gerust contact op.

Waarom kiezen voor 321Photobooth in Gent? Pluspunten van onze booths: 

 

Onze ervaring die ervoor zorgt dat uw evenement perfect verloopt

Online delen en downloaden van foto’s/video’s op uw event

Allerlei leuke attributen en backdrops om uit te kiezen

Gratis levering bij huren te Gent of voor regio Gent

Gebruiksvriendelijkheid van onze booths

Hoogwaardige kwaliteit foto’s en prints

 

 

Ontdek zelf waarom en plaats uw reservering!  📸

 

 

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Anuvind Saj
Anuvind Saj
2023-09-06
Excellent service. The photobooth was a big highlight to our event. Everyone enjoyed it a lot. Thanks to Benjamin, he was very supportive during the whole process of booking, adding custom graphics, placement etc. We would definitely recommend this.
binu george
binu george
2023-09-05
Super 🤝🤝🤝🤝🤝
anand bnair
anand bnair
2023-09-05
It was a fabulous experience and must required for a festive season.. love it
Prajith Kumar
Prajith Kumar
2023-09-05
Benjamin is very professional and takes care of every single request. The photobooth was one of the major highlights of the Kairali Belgium Onam 2023 festival. Everyone enjoyed it the most. Thanks Benjamin for all the help and support.
Charlotte Roggeman
Charlotte Roggeman
2023-08-22
Zeer tevreden! Benjamin is ontzettend toegewijd en behulpzaam, denkt mee om de photobooth/videobooth tot een succes te maken. Je vertrouwt hem meteen. Een aanrader!
cedric vgr
cedric vgr
2023-08-13
De photobooth op het event van Asbinex was gewoonweg TOP! 🥳 Heel gemakkelijk in gebruik en we hebben er de leukste pic’s genomen 🙌🏻 📸 Absolute aanrader voor elk bedrijfsfeest!!!
Bo Peelman
Bo Peelman
2023-08-11
Superfijne samenwerking. Alles verliet heel vlot. Zowel de communicatie als de op-en afbraak. Wij hebben hem - na een slechte ervaring met een andere photobooth - heel last minute gecontacteerd en dit was allemaal geen enkel probleem. Mega aangenaam verrast, wij boeken hier zeker nog opnieuw!!
charlotte hooftman
charlotte hooftman
2023-06-29
Fotobooth was een groot succes op ons trouwfeest. Geweldige foto's als herinnering aan onze dag. De service was super. De de volgende dag hadden we al de link met onze foto's. Zeker een leuke aanrader als extra op feestjes.