Photobooth Huren Brussel

Op zoek naar een leuke en unieke manier om jouw evenement, feestje of bruiloft in Brussel of regio Brussel te laten uitblinken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden photobooths en 360 videobooths die samen met onze expertise gegarandeerd zullen zorgen voor veel plezier en memorabele momenten voor jouw gasten.

Photobooth met prints

Herinneringen à volonté.

We willen ervoor zorgen dat onze photobooths en 360 videobooths aan jouw wensen voldoen. Daarom bieden wij steeds gepersonaliseerde photobooths en 360 booth ervaringen aan, afgestemd op uw specifieke doel. Of je nu op zoek bent naar een bepaalde achtergrond, aangepaste props of bijvoorbeeld een ‘Western’ thema voor de prints, wij zijn er om jouw evenement persoonlijk te maken en de meest unieke en onvergetelijke ervaring te bieden.

Twijfel zeker niet om contact op te nemen bij vragen, wij helpen u graag  verder.

Waarom bij ons huren in Brussel? : 

Onze ervaring die ervoor zorgt dat uw event in goede handen is

Online delen en downloaden van foto’s/video’s op uw event

Allerlei leuke attributen en backdrops om uit te kiezen

Gratis levering bij huren te Brussel of voor regio Brussel

Hoogwaardige kwaliteit foto’s en prints

Gebruiksvriendelijke booths

 

Ontdek zelf waarom! 📸

 

Marie-Lynn Hens
Marie-Lynn Hens
11 Maart 2024
Mijn ervaring met 321Photobooth was perfect. Er kwam een heel snelle reactie over de beschikbaarheid, de verschillende mogelijkheden qua achtergrond en gadgets. En ook de nazorg was heel goed. Een dag later kregen we meteen alle foto's, GIFs,... toegestuurd. Het is een heel leuk iets om te hebben om je evenement om te zorgen voor tastbare herinneringen. Alleen maar aan te raden!
Gary Guisset
Gary Guisset
7 Maart 2024
Heel professioneel and vriendelijke service!! Ik zou Benjamin en zijn team zeker opnieuw contacteren.
Caroline De Winter
Caroline De Winter
26 Januari 2024
Professionele samenwerking en aangenaam contact. Aan te raden voor elk (bedrijfs)feest!
Kato Mannaerts
Kato Mannaerts
2 November 2023
Zeer fijne samenwerking, professionele set up en vlotte communicatie.
Anouk Burny
Anouk Burny
23 Oktober 2023
We hired a photobooth for our event and it was an absolute succes. Quick and clear communication in advance, very friendly and accommodating support onsite. Would definitely recommend for all types of events.
Julie Loubry
Julie Loubry
12 Oktober 2023
Leuke videobooth aan een heel mooie prijs. De bezoekers van de Zwijsen Academy vonden dit een leuke herinnering aan het evenement.
Nathalie
Nathalie
2 Oktober 2023
Benjamin,heeft ons uit de nood geholpen! Zodat wij op ons trouwfeest toch een photoboot hadden. Hij heeft er alles aan gedaan. Voor ons was hij onze reddende engel! Niks als lof over zijn service. Nog eens een DIKKE,DIKKE MERCI
gerda peeters
gerda peeters
13 September 2023
samenwerken met Benjamin is geweldig. Wij hadden een fotobooth een inern bedrijfsevenement. Service is super, duidelijke communicatie, op maat gemaakte achtergronden zijn zoals ze moeten. Gepersonaliseerde foto's in een mum van tijd in je mailbox. Zeker voor herhaling vatbaar !
Anuvind Saj
Anuvind Saj
6 September 2023
Excellent service. The photobooth was a big highlight to our event. Everyone enjoyed it a lot. Thanks to Benjamin, he was very supportive during the whole process of booking, adding custom graphics, placement etc. We would definitely recommend this.
binu george
binu george
5 September 2023
Super 🤝🤝🤝🤝🤝