Photobooth huren Antwerpen

Wij bieden de leukste photobooths en 360 booths aan voor uw evenementen en feesten in Antwerpen en omstreken. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement plant, onze photobooths en 360 booths zullen uw gasten vermaken en zorgen voor blijvende herinneringen zowel digitaal als afgeprint op leuke strookjes of postkaarten. 

Photobooth met prints

Uw photobooth in Antwerpen

Onze verhuringen zijn beschikbaar in heel Antwerpen en omgeving Antwerpen, inclusief Berchem, Borgerhout, Deurne, Hoboken, Merksem en Wilrijk. Onze photobooths zijn gemakkelijk te bedienen en worden geleverd met alle benodigdheden, waaronder props-attributen, belichting en rode loper.

Vragen of opmerkingen?  Neem gerust contact op.

Waarom zou u voor ons kiezen? Onze photobooths bieden:

 

 

Ervaring die ervoor zorgt dat uw evenement vlekkeloos verloopt

Online delen en downloaden van foto’s, GIF’s of Boomerangs

Veel leuke attributen en achtergronden om uit te kiezen

Gratis levering te Antwerpen of regio Antwerpen

Gebruiksvriendelijkheid van onze booths

Hoogwaardige kwaliteit foto’s met onze automatische professionele camera.

Onbeperkte fotostrips-prints met leuk design.

 

 

Ontdek zelf waarom en plaats uw reservering!  📸

 

 

Veelgestelde vragen

PHOTOBOOTH HUREN IN ANTWERPEN

Moeten we de photobooth zelf komen ophalen?

Wij komen de photobooth brengen & klaarzetten op uw locatie, we spreken het moment af wanneer de ophaling mag gebeuren nadat al jullie mooie herinneringen gemaakt zullen zijn. 📸

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Hoeveel kost een photobooth boeken in Antwerpen?

Onze photobooth met onbeperkte prints kan u huren vanaf 449,00 ex btw.

Bekijk hier meer informatie over onze photobooth om een beter zicht te krijgen over hoe alles juist te werk gaat.

Welke locaties in Antwerpen zijn geschikt voor een photobooth?

Antwerpen heeft veel plaatsen om uw event te organiseren en geschikt voor onze photobooth te plaatsen zoals o.a. het MAS, uw bedrijfsgebouw, feestzalen, … onze photobooth heeft ongeveer 1,5m breedte nodig en 2,5 lengte voor de beste ervaring.

Wat als er geen internetverbinding is?

We kunnen zorgen dat onze photobooth toch via een mobiele dataverbinding internetverbinding kunnen maken, zo zijn jullie foto’s onmiddellijk beschikbaar om te downloaden. Op zich is internet niet noodzakelijk, de organisator krijgt achteraf alle foto’s digitaal bezorgd en de fotostrips/prints komen er altijd uit dus ook zonder internet.

Marie-Lynn Hens
Marie-Lynn Hens
11 Maart 2024
Mijn ervaring met 321Photobooth was perfect. Er kwam een heel snelle reactie over de beschikbaarheid, de verschillende mogelijkheden qua achtergrond en gadgets. En ook de nazorg was heel goed. Een dag later kregen we meteen alle foto's, GIFs,... toegestuurd. Het is een heel leuk iets om te hebben om je evenement om te zorgen voor tastbare herinneringen. Alleen maar aan te raden!
Gary Guisset
Gary Guisset
7 Maart 2024
Heel professioneel and vriendelijke service!! Ik zou Benjamin en zijn team zeker opnieuw contacteren.
Caroline De Winter
Caroline De Winter
26 Januari 2024
Professionele samenwerking en aangenaam contact. Aan te raden voor elk (bedrijfs)feest!
Kato Mannaerts
Kato Mannaerts
2 November 2023
Zeer fijne samenwerking, professionele set up en vlotte communicatie.
Anouk Burny
Anouk Burny
23 Oktober 2023
We hired a photobooth for our event and it was an absolute succes. Quick and clear communication in advance, very friendly and accommodating support onsite. Would definitely recommend for all types of events.
Julie Loubry
Julie Loubry
12 Oktober 2023
Leuke videobooth aan een heel mooie prijs. De bezoekers van de Zwijsen Academy vonden dit een leuke herinnering aan het evenement.
Nathalie
Nathalie
2 Oktober 2023
Benjamin,heeft ons uit de nood geholpen! Zodat wij op ons trouwfeest toch een photoboot hadden. Hij heeft er alles aan gedaan. Voor ons was hij onze reddende engel! Niks als lof over zijn service. Nog eens een DIKKE,DIKKE MERCI
gerda peeters
gerda peeters
13 September 2023
samenwerken met Benjamin is geweldig. Wij hadden een fotobooth een inern bedrijfsevenement. Service is super, duidelijke communicatie, op maat gemaakte achtergronden zijn zoals ze moeten. Gepersonaliseerde foto's in een mum van tijd in je mailbox. Zeker voor herhaling vatbaar !
Anuvind Saj
Anuvind Saj
6 September 2023
Excellent service. The photobooth was a big highlight to our event. Everyone enjoyed it a lot. Thanks to Benjamin, he was very supportive during the whole process of booking, adding custom graphics, placement etc. We would definitely recommend this.
binu george
binu george
5 September 2023
Super 🤝🤝🤝🤝🤝