Photobooth Huren Aalst

Aalst is een prachtige stad gelegen in Oost-Vlaanderen, België, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. De stad heeft veel te bieden en is dé plek om uw volgende evenement te organiseren. Een van de beste manieren om herinneringen vast te leggen op jouw evenement in Aalst is door het huren van een photobooth of 360 videobooth.

fotobooth groepsfoto bedrijfsevent

De beste keuze booth van Aalst.

Onze photobooths zijn niet alleen hoog kwalitatief maar zijn ook helemaal gepersonaliseerd.  We bieden o.a. verschillende thema’s, aangepaste mailings, strookjes of postkaart formaat als fotostrips. Helemaal aangepast aan jouw evenement. Photobooths zijn geschikt voor alle soorten evenementen, van bruiloften en verjaardagsfeestjes tot bedrijfsevenementen en beurzen. Urenlang entertainment en herinneringen maken voor uw gasten, wat het perfect maakt voor evenementen met een grote groep.

Nog een grote extra, gratis levering tot in Aalst, neem dus zeker contact met ons op, we maken graag uw volgende event een groot succes. 📸

Based on 12 reviews
Facilicom Group Belgium
Facilicom Group Belgium
2023-02-20
Fijne en vlotte samenwerking, de dag later mochten we direct al de beelden ontvangen. Alles was tiptop in orde!
Nele Tintel
Nele Tintel
2023-01-31
Wij hebben een photobooth besteld voor ons bedrijfsfeest. De communicatie verliep duidelijk en vlot, achteraf kregen we vrij snel de foto's en filmpjes digitaal doorgestuurd. Leuke extra waren de props die voorzien waren. Uitstekende en vriendelijke service!
Hilde Van Nieuwenhuyzen
Hilde Van Nieuwenhuyzen
2023-01-20
Zeer tevreden. Gepersonaliseerde photoboot voor het PMV winterfest. Een aanrader!
Laure Van Deursen
Laure Van Deursen
2022-11-28
top service!
Natasja G.
Natasja G.
2022-11-04
Vriendelijke en goede service.
Brenda Verhoeven
Brenda Verhoeven
2022-10-24
communicatie verliep vlot, photobooth werd tijdig geleverd en weer opgehaald. het was een grote meerwaarde voor ons bedrijfsfeest!
Stephanie De Troyer
Stephanie De Troyer
2022-10-10
Heel last minute een aanvraag gedaan en toch alles vlot verlopen via 321! Goeie service, mooie foto's (mogelijkheid om door te sturen via mail) & de dag nadien alle foto's ontvangen om te delen met de collega's. Ook fijn dat er gadgets bij geleverd werden 🙂 AANRADER!
Sandra Moens
Sandra Moens
2022-09-04
Alles zeer professioneel en correct verlopen. We hebben hiermee leuke herinneringen aan onze jaarlijkse personeelsbarbecue.

Veelgestelde vragen

PHOTOBOOTH HUREN IN AALST

Moeten we de photobooth zelf komen ophalen?

Wij brengen, testen & zetten de photobooth klaar op uw locatie, we spreken samen het moment af wanneer de ophaling best gebeurd nadat jullie mooie herinneringen gemaakt zijn. 📸

Kan ik last-minute nog een photobooth boeken in Aalst?

Jazeker, al kunnen we niet garanderen dat we nog een photobooth ter beschikking hebben last-minute. Neem best contact op dan bekijken we nog snel dat we alles kunnen regelen om jouw event top te maken. Denk alvast na over het gewenste design voor de fotoprints zodat we dit goed voor je kunnen voorbereiden.

Leveren jullie gratis in en rondom Aalst?

Ja, wij leveren, zetten de photobooth klaar en komen ze weer ophalen op afspraak inclusief onze prijs voor Aalst en locaties rondom Aalst zoals o.a. Affligem, Ninove of Ronse.

Welke locaties in Aalst zijn geschikt voor een photobooth?

Er zijn talloze plaatsen in of rondom Aalst om uw event te organiseren + geschikt voor onze photobooth zoals feestzalen, restaurants, een concreet leuk voorbeeld van locatie in de buurt van Aalst: ”De Montil” gelegen te Affligem ideaal voor een trouwfeest of bedrijfsevent.

Hoeveel plek heeft de photobooth nodig?

Onze photobooth neemt niet heel veel plek in maar best voorzie je een ruimte van 1,5 meter breedte en 2,5 meter lengte voor de ideale photobooth ervaring op jouw event.

Zorgen jullie voor aangepaste attributen en fotoprints?

Ieder evenement is uniek daarom passen we onze hele photobooth zoveel mogelijk aan per event. Zoals attributen-props in het thema van uw event tot de fotoprints met een leuk design nét zoals jij dat wenst.