10 Redenen om onze Photobooth te Huren voor een Bedrijfsevent in Antwerpen

Foto bedrijfsfeest met photobooth

Het organiseren van een bedrijfsevent in Antwerpen kan een uitdaging zijn. Om er zeker van te zijn dat uw gasten een geweldige tijd hebben, is het belangrijk om activiteiten te organiseren die leuk en interactief zijn. Een photobooth is de perfecte manier om uw gasten te vermaken en tegelijkertijd een leuk aandenken aan het evenement te bieden. Hier zijn 10 redenen waarom u een photobooth moet huren voor uw bedrijfsevent in Antwerpen.

1.Het is een unieke manier om uw bedrijf te laten opvallen. Met een photobooth kunt u originele foto’s maken die uw bedrijf vertegenwoordigen. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor promotiemateriaal, zoals posters of flyers.

2. Uw gasten zullen een leuke tijd hebben. Met een photobooth kunnen uw gasten zich verkleden met verschillende accessoires, knutselen met verschillende achtergronden en zelfs kiezen voor een kleurthema.

3. U kunt er zeker van zijn dat uw gasten een aandenken aan het evenement hebben. De gasten kunnen hun foto’s mee naar huis nemen of ze kunnen direct worden gedeeld via sociale media.

4. U kunt de foto’s gebruiken voor promotie. De foto’s kunnen worden gebruikt op uw website, sociale media en andere marketingmiddelen.

5. U kunt de foto’s personaliseren. U kunt de foto’s personaliseren met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of andere informatie.

6. U kunt kiezen uit verschillende opties. U kunt kiezen uit een aantal verschillende opties, zoals printen, e-mailen, delen op sociale media, enz.

7. U krijgt professionele kwaliteit. Met onze photobooth krijgt u de beste kwaliteit foto’s, die perfect zullen passen bij uw bedrijfsevent.

8. U kunt de photobooth in een kleine ruimte plaatsen. De photobooth is redelijk klein en compact, dus u kunt hem gemakkelijk plaatsen in een kleine ruimte van 2mx2m.

9. U kunt de photobooth gemakkelijk bedienen. De photobooth is volledig geautomatiseerd en is gemakkelijk te bedienen.

10. Onze photobooth is een automatische fotograaf die onbeperkt instant herinneringen print.

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Anuvind Saj
Anuvind Saj
2023-09-06
Excellent service. The photobooth was a big highlight to our event. Everyone enjoyed it a lot. Thanks to Benjamin, he was very supportive during the whole process of booking, adding custom graphics, placement etc. We would definitely recommend this.
binu george
binu george
2023-09-05
Super 🤝🤝🤝🤝🤝
anand bnair
anand bnair
2023-09-05
It was a fabulous experience and must required for a festive season.. love it
Prajith Kumar
Prajith Kumar
2023-09-05
Benjamin is very professional and takes care of every single request. The photobooth was one of the major highlights of the Kairali Belgium Onam 2023 festival. Everyone enjoyed it the most. Thanks Benjamin for all the help and support.
Charlotte Roggeman
Charlotte Roggeman
2023-08-22
Zeer tevreden! Benjamin is ontzettend toegewijd en behulpzaam, denkt mee om de photobooth/videobooth tot een succes te maken. Je vertrouwt hem meteen. Een aanrader!
cedric vgr
cedric vgr
2023-08-13
De photobooth op het event van Asbinex was gewoonweg TOP! 🥳 Heel gemakkelijk in gebruik en we hebben er de leukste pic’s genomen 🙌🏻 📸 Absolute aanrader voor elk bedrijfsfeest!!!
Bo Peelman
Bo Peelman
2023-08-11
Superfijne samenwerking. Alles verliet heel vlot. Zowel de communicatie als de op-en afbraak. Wij hebben hem - na een slechte ervaring met een andere photobooth - heel last minute gecontacteerd en dit was allemaal geen enkel probleem. Mega aangenaam verrast, wij boeken hier zeker nog opnieuw!!
charlotte hooftman
charlotte hooftman
2023-06-29
Fotobooth was een groot succes op ons trouwfeest. Geweldige foto's als herinnering aan onze dag. De service was super. De de volgende dag hadden we al de link met onze foto's. Zeker een leuke aanrader als extra op feestjes.

Lees meer

More Updates